Терапия за лице AGE- събужда виталността на 14 гена на младостта

ТОП
Терапия за лице AGE- събужда виталността на 14 гена на младостта

Най-новата технологична процедура за възстановяване младостта на кожата е вдъхновена от мозаечната хирургия и има за цел да възстанови младостта и цялостта на кожата на лицето, шията и деколтето.
Лабораториите на Bioline разработиха уникална комбинация от ТРИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ и ТЕХНОЛОГИЯ С ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЙОНИ, която има способността да работи като  МОЗАЕЧНА ТЕХНОЛОГИЯ, за да събуди  ЖИЗНЕНИЯ КОД на 14 гена на младостта на кожата за ТРОЙНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ.
Кои са активните съставки?
- биоактивни пептиди;
- растителни стволови клетки от домат;
- екстракт от кафява морска трева Undaria pinnatifida (наричана още "концентрат на живот");
Какви са РЕЗУЛТАТИТЕ от използването на AGE BEAUTY SECRET?
- коригира белезите на времето;
- забавя инверсията на триъгълника на красотата;
- прави тена равномерен;
- изглажда бръчките, като дава обем на кожата;
- защитава кожата от уврежданията, причинени от времето.
Уникален моментален ефект с продължителност във времето. Успешно замества инвазивни дерматологични процедури по възстановяване на кожата на лицето.

ПРОТОКОЛ ЗА РАБОТА

 

СЕРУМЪТ – ТРОЙНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

МАСКАТА – ЙОННА ЕНЕРГИЯ

СЕРУМ МАСКАТА – ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

ПОДГОТОВКА

Почистете и тонизирайте лицето, шията и деколтето с ДНЕВЕН РИТУАЛ ТОАЛЕТНО МЛЯКО И ОСВЕЖАВАЩ ЛОСИОН, подходящи за всеки тип кожа. Приложи Ексфолиращ дневен ритуал Ексфолираща маска  на лицето и шията от 4 до 8 минути, според типа кожа. Изплакнете обилно. Продължете с ФАЗА 1 на МАСАЖ ПРЕСТИЖ с Биоарома успокояващо олио. Продължете с масажни движения върху лице, шия и деколте.

СЕРУМЪТ – ТРОЙНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

Засилва клетъчната активност. Максимална концентрация на активни съставки. Благоприятства освoбождаването на активните вещества. Премахва и предпазва от поява на основните зачервявания, включително и тези, причинени от стареенето на кожата. Възвръща тонуса и еластичността на кожата.

Сложете 2 мл. от серума върху бръчиците. Масажирайте за кратко, за да подпомогнете абсорбацията. Направете стимулиращ масаж на по-дълбоките бръчки. (Предлагаме да работите бръчките в дълбочина и много пъти). Нанесете 2 мл. от оставащия серум върху лицето и шията и масажирайте до пълната абсорбация.

МАСКА С ЙОННА ЕНЕРГИЯ

Ексклузивна козметична формула от биоматрична мрежа от морски полизахариди. Действа като система с постепенно и продължително освобождаване на активните съставки. Позволява освобождаването на натриеви и калциеви йони. Тези йони проникват в слоевете на кожата, като увеличават осмотично пренасяне на активните съставки. Кожата изглежда успокоена, стегната, с равномерен тен и нежна.

СЕРУМ МАСКА – ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

Серум с мулти-функционална формула, която се прилага и действа като маска за шията. След това той се нанася и върху лицето, като разширява своето действие като серум в тази зона,  извършвайки козметичен „стречинг“, който премахва несъвършенсвата, причнени от стареенето. Възстановява естествената сияйност на лицето и шията, като оставя изключителен копринен ефект.

СЪБУЖДАНЕ НА ВИТАЛНИЯ КОД НА КОЖАТА: МАСКА С ЙОННА ЕНЕРГИЯ И СЕРУМ МАСКА – ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

Като започнете от челото, нанесете половината от маската върху лицето. Напоете биоматричната маска с поне 35-40 мл. от ОСВЕЖАВАЩ ЛОСИОН, като потупвате нежно с  четката до пълното попиване. Повторете нанасянето върху другата половина на лицето и носа.  Като използвате четката, нанесете 3 мл. от СЕРУМ МАСКАТА – ЛИФТИНГ ЕФЕКТ върху шията и деколтето. Оставете маската „да почива“ поне 20 мин.

Отстранете МАСКАТА ЙОННА ЕНЕРГИЯ, изтегляйки нагоре и довършете процедурата като масажирате СЕРУМ МАСКАТА. Разнесете продукта също и върху лицето до пълната абсорбация.

Сподели с приятели: