За Bioline Jato Bulgaria

Тайната на красотата

Bioline Jatò е синоним на качество, дългогодишни изследвания и професионализъм.

Това са основополагащите ценности на една компания, която в продължение на 40 години обединява постоянни научни изследвания в своите продукти с иновативен метод, способен да оптимизира резултатите и да гарантира резултати. Прилагането на формули и специални процедури за професионална козметика е мисията на компания, изградена около интуицията на нейния основател и отдадеността на семейството. Качеството, научната строгост и страст към света на красотата са тайните на успеха на тази марка, която е спечелила професионалисти в областта на красотата по целия свят.

Работейки с биолози, фармацевти, химици, козметолози и професионалисти в сектора, Bioline Jatò разработва ефективни, безопасни и рафинирани формули за красота, базирани на използването на естествени активни съставки, съчетани с най-съвременните биотехнологии.

Bioline Jatò е основана през 1979 г. в Тренто благодарение на интуицията, страстта и решителността на Клара Корадини. Нейното предприемаческо приключение започва в началото на 70-те години, когато Клара открива професионално училище за обучение, към което тя добавя по-късно сертифицираната академия по ISO 9001 за специализация SEA - Superior ExpertBeauty Academy. Въз основа на ценността на знанието, обучението, образованието и научните изследвания, тя също така основава Bioline Jatò.

„Осъществяването на мечтите ви винаги изисква смелост: само със силна решителност и истинска страст към това, което правите, можете да постигнете целите, които сте си поставили”.

Клара Корадини

История през годините

Това е история на постоянни изследвания и иновации, които предлагат решения, които винаги са авангардни.

От алфа-хидрокси киселините в първия си ябълков крем до AGL дипептид и по-новата DE-OX C Evolution, чрез ретинол, хайвер и най-напредналите форми на пептиди, лабораториите на Bioline Jatò са в състояние да отговорят изключително ефективен начин към желанията на все по-взискателните клиенти, когато става дума за красота и благополучие.

1979- С първия ябълков крем, Bioline започва да използва плодови киселини (алфа хидрокси) в козметичните продукти. С подход на пионер стартира и използването на хиалуронова киселина, фосфолипиди, DNA, RNA в тяхните най чисти и концентрирани форми, за да запазят младостта на кожата.

1984- Стартира въвеждането на специални протоколи и техники на поставяне

1994- Bioline-jato е една от първите компании, която въвежда използването на гликолова киселина. Ефективно я комбинира с други алфа хидрокси киселини, за да постигне ексфолииращ и обновяващ козметичен резултат.

2002- Bioline-jato се нарежда сред първите в козметичния сектор които откриват невероятното влияние на комбинацията от ретинол и хайвер срещу стареенето на кожата.

2006- Стартира използването на напреднали форми на пептиди,за да предотврати, стимулира и възстанови кожата от първите белези на стареене.

2011- Нивото на обучение което предоставя Bioline-jato, специалните протоколи и техники за поставяне са повод за сертификация по ISO 9001. Професионалната роля на академията Bioline-jato Beauty Expert е установена.

2013- Концепцията за предотвратяване на кожното стареене е подкрепена с новата линия 24/7, която има способността да възстанови естествения баланс на всички важни елементи от които кожата се нуждае.

2016- 3 Витамин С комплекс и AGL пептид са иновативен начин за борба с гликацията и оксидацията

2017- Bioline-jato произвежда, които успешно се справят с недостатъчите по тялото. Липоредуциращ комплекс, Проеластичен комплекс, Клетъчно възстановяващи водорасли